Louise Cook, in varsta de 27 de ani are 3 copii, cel mai mic dintre ei, o fetita avand mai putin de o luna de cand s-a nascut. Ce este tragic este ca micuta Chloe nu va apuca sa isi cunoasca mama.

Motivul? Louise mai are de trait doar cateva saptamani din cauza unui cancer extrem de agresiv, care i s-a intins in tot corpul. Femeia a ajuns sa sufere de aceasta boala din cauza solarului, de care devenise dependenta.

„Am avut o relatie care a esuat si nu mai eram sigura pe mine. Asa am ajuns sa merg la solar, aveam impresia ca ma face mai frumoasa. Am exagerat, am ajuns sa frecventez astfel de saloane si de 3 ori pe zi. Cand am aflat ca am facut cancer la piele am avut un soc!”, marturiseste ea.

La acel moment Louise era insarcinata cu Chloe, iar doctorii i-au spus ca trebuie sa faca avort pentru a incepe chimioterapia si radioterapia. Femeia insa nu a dorit sa faca acest lucru, punand viata copilului mai presus de a ei.

Astfel cancerul s-a raspandit si, la momentul nasterii, a ajuns in faza terminala. Desi urmeaza sa moara peste doar cateva saptamani Louise este fericita ca si-a adus fetita pe lume.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here